Er det noe du lurer på?

Om Snapmed

 • Hudlegetimer er tilgjengelig mange dager i uken. Klikk her for å se tilgjengelighet de neste dagene og ukene. Til Snapmed sin spørsmålstjeneste kan du sende inn 24 timer i døgnet, 7 dager i uken 365 dager i året og få svar innen 24 timer.

 • Snapmed er en medisin-teknisk løsning med mål om å gjøre det enklest mulig for deg å komme i kontakt med dyktige Hudleger. Alle hudleger som leverer helsetjenester via Snapmed har norsk autorisasjon og bred erfaring med hudsykdommer/dermatologi. Hudlegene arbeider deltid for Snapmed og jobber ellers som hudleger på sykehus eller private klinikker. 
Klikk her for å les mer

 • Med Snapmed kan du snakke med en hudlege når og hvor du vil. Du bestiller en hudlegetime i vår kalender og får en SMS med bekreftelse. 15 minutter før timen får du en ny SMS med påminnelse og link til timen du klikker på. Du logger sikkert inn med Bank-ID og har en kryptert videosamtale med hudlegen fra din mobiltelefon, PC/Mac eller nettbrett. Ved behov får du e-resept og kan hente medisiner på nærmeste apotek. I sjeldne tilfeller kan det være behov for videre henvisning til en fysisk konsultasjon for f.eks biopsi som vi også er behjelpelige med.

Sikkerhet

 • Vår videotjeneste bruker Bank-ID og vår spørsmålstjeneste passord og kode via SMS for sikker autentisering.

 • Videosamtaler og lagring av data er beskyttet med sikker kryptering.

 • All informasjon behandles som sensitive opplysninger i henhold til personvernloven og pasientsikkerhetsloven. Videomøter på Snapmed blir ikke tatt opp og dokumenteres kun ved journalføring som ved et vanlig legebesøk. All data fra spørsmål som sendes inn lagres kryptert på våre servere adskilt fra annen personinformasjon om deg. For mer informasjon henviser vi til våre brukervilkår og personvernerklæring.

Bestilling, priser og refusjon

 • Da timen er reservert for deg personlig og hudlegen vil vente på deg vil det dessverre ikke være mulig å få refundert beløpet du har betalt.

 • Har du bestilt time og vil endre eller avbestille denne kan du ta kontakt med oss på e-post support@snapmed.no senest 24 timer før avtalen, så ordner vi dette for deg.

 • Hudlegetime på video koster 895 kr. Spørsmål til hudlege med svar innen 12 timer koster 595 kr og innen 24 timer koster 495 kr.

 • Du kan ikke få refusjon etter en gjennomført hudlegetime. Dersom hudlegen ikke møter til timen innen 30 minutter kan du få refundert beløpet. Du kan også få refusjon dersom tekniske problemer fra Snapmed sin side gjorde at legetimen ikke kunne gjennomføres. Du kan også få refundert beløpet om du ikke får svar på saken din innen tiden du har bestilt svar innen hhv. 12 eller 24 timer. Vi gir også refusjon i enkelte tilfeller om vi ikke kan gi tilfredsstillende hjelp via bildekonsultasjon. Ta kontakt på support@snapmed.no ved spørsmål om dette.

Resepter og henvisninger

 • Ved behov kan vi forskrive resepter både på bilde og video.

 • Ved hudlegetime på video kan vi gi deg videre henvisning ved behov for f.eks biopsi som krever fysisk konsultasjon. Vi har ikke mulighet til dette via spørsmålstjenesten.